Brataj për valën e tretë: Fushata dhe zgjedhjet shtojnë infektimet, maji problematik

Po ndodh ajo që pritej. Shkelja e masave anti-Covid gjatë fushatës elektorale po rrisin numrin e të infektuarëve nga koronavirusi. Shefi i Urgjencës Kombëtare tregon se në këtë periudhë janë shtuar thirrjet për Covid, vizitat në banesë si dhe ka një rritje të lehtë të shtrimeve në spital.