Brataj: Vaksinohuni! Nuk është e vërtetë që ndikon në ADN dhe fertilitet

Përditësuar më: 26/10/2021, ora 14:37

Brataj: Vaksinohuni! Nuk është e vërtetë që ndikon në ADN dhe fertilitet

Përditësuar më: 26/10/2021, ora 14:37

Të gjithë indikatorët dhe shifrat në vendin tonë nuk janë alarmante sa i takon gjendjes së koronavirusit, por ka rritje të infektimeve dhe shtrimeve në spital. Drejtori i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj njoftoi në Ditari në A2 CNN se vetëm në 24 orët e fundit nga 64 vizita në banesa, 28 prej tyre janë shtruar në spital, por theksoi ai qytetarët ende rezistojnë të shtrohen.

Brataj: Vaksinohuni! Nuk është e vërtetë që ndikon në ADN dhe fertilitet

Përditësuar më: 26/10/2021, ora 14:37

Të gjithë indikatorët dhe shifrat në vendin tonë nuk janë alarmante sa i takon gjendjes së koronavirusit, por ka rritje të infektimeve dhe shtrimeve në spital. Drejtori i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj njoftoi në Ditari në A2 CNN se vetëm në 24 orët e fundit nga 64 vizita në banesa, 28 prej tyre janë shtruar në spital, por theksoi ai qytetarët ende rezistojnë të shtrohen.