Bregu i Pogradecit nën pushtimin e “artit të akullt”

Dëbora dhe ngricat që kanë mbuluar pjesën më të madhe të vendit, në peizazhin mbresëlënës të Pogradecit kanë lënë gjurmë që ngjasojnë me vepra artistike.