Brenda kopshtit në aeroportin e Katarit

Publikuar më: 16/11/2022, ora 10:54

Brenda kopshtit në aeroportin e Katarit

Publikuar më: 16/11/2022, ora 10:54

Një kopsht tropikal magjik, gati-gati i fshehur nga syri jashtë, është ai që do të presë, thuajse krahëhapur, 32 ekipe dhe miliona turistë, që këtë nëntor, do të udhëtojnë drejt Dohas në Katar, për të ndjekur nga afër skuadrën e zemrës.

Brenda kopshtit në aeroportin e Katarit

Publikuar më: 16/11/2022, ora 10:54

Një kopsht tropikal magjik, gati-gati i fshehur nga syri jashtë, është ai që do të presë, thuajse krahëhapur, 32 ekipe dhe miliona turistë, që këtë nëntor, do të udhëtojnë drejt Dohas në Katar, për të ndjekur nga afër skuadrën e zemrës.