Brenda “shtëpisë së kanabisit” në Shkodër

Publikuar më: 15/1/2022, ora 14:33

Brenda “shtëpisë së kanabisit” në Shkodër

Publikuar më: 15/1/2022, ora 14:33

Një “shtëpi kanabisi”, si ato që jemi mësuar të zbulohen shpesh në Angli, është gjetur nga efektivët e policisë në fshatin Bërdicë të Shkodrës, gjatë një operacioni ku u arrestuan 8 persona, mes të cilëve 5 punonjës të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike. Autoritetet arritën të futeshin në një banesë të përshtatur për kultivim të kanabisit, e pajisur edhe me llamba për ngrohjen e bimës. Në total, policia tha se ka sekuestruar 1200 fidanë narkotikë të kultivuar në vazo, 730 bimë të dyshuara kanabis, 64 llamba elektrike, 64 impiante kondicionerësh për pastrim ajri dhe 40 stabilizatorë elektrikë. Gjithashtu, gjatë operacionit u sekuestrua edhe një armë zjarri, fishekë luftarakë, një automjet dhe 4 celularë. Përveç të arrestuarve, policia shpalli në kërkim edhe pronarin e banesës dhe një nga bashkëpunëtorët e tij.

Brenda “shtëpisë së kanabisit” në Shkodër

Publikuar më: 15/1/2022, ora 14:33

Një “shtëpi kanabisi”, si ato që jemi mësuar të zbulohen shpesh në Angli, është gjetur nga efektivët e policisë në fshatin Bërdicë të Shkodrës, gjatë një operacioni ku u arrestuan 8 persona, mes të cilëve 5 punonjës të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike. Autoritetet arritën të futeshin në një banesë të përshtatur për kultivim të kanabisit, e pajisur edhe me llamba për ngrohjen e bimës. Në total, policia tha se ka sekuestruar 1200 fidanë narkotikë të kultivuar në vazo, 730 bimë të dyshuara kanabis, 64 llamba elektrike, 64 impiante kondicionerësh për pastrim ajri dhe 40 stabilizatorë elektrikë. Gjithashtu, gjatë operacionit u sekuestrua edhe një armë zjarri, fishekë luftarakë, një automjet dhe 4 celularë. Përveç të arrestuarve, policia shpalli në kërkim edhe pronarin e banesës dhe një nga bashkëpunëtorët e tij.