Breshëri automatiku, tjetër vrasje në Vlorë

Një tjetër vrasje ka përgjakur qytetin e Vlorës. Ngjarja ka ndodhur në lagjen 24 maji, në katin e 5 të një pallati.

Sipas informacioneve paraprake, viktima është Shkëlzen Velaj, rreth 35 vjeç, dhe është sulmuar në pragun e shtëpisë.