Breshka e rrallë del e ngordhur nga deti në Vlorë – A2

Breshka e rrallë del e ngordhur nga deti në Vlorë

Një breshkë uji është gjetur e ngordhur mëngjesin e sotëm në zonën e plazhit të vjetër në Vlorë.

Breshka, e llojit “Dermochelys Coriacea”, ka dalë në breg të detit si pasojë e kushteve atmosferike të rënduara dhe erës së fortë që fryn në drejtimin jugor.