Breshri dëmton të mbjellat, qindra banorë me sytë nga qielli pa asnjë ndihmë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 14:23

Breshri dëmton të mbjellat, qindra banorë me sytë nga qielli pa asnjë ndihmë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 14:23

Gjithçka që kishin mbjellë për periudhën e vjeshtës dhe dimrit u shkatërrua. Ka mjaftuar një orë breshër dhe banorët e fshatit Boshanj në Kolonjë, tanimë nuk kanë asnjë rezervë bujqësore për gati një vit. Sikur të mos mjaftojë kjo, banorët ankohen se janë lenë në harresë edhe nga autoritet lokale.

Breshri dëmton të mbjellat, qindra banorë me sytë nga qielli pa asnjë ndihmë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 14:23

Gjithçka që kishin mbjellë për periudhën e vjeshtës dhe dimrit u shkatërrua. Ka mjaftuar një orë breshër dhe banorët e fshatit Boshanj në Kolonjë, tanimë nuk kanë asnjë rezervë bujqësore për gati një vit. Sikur të mos mjaftojë kjo, banorët ankohen se janë lenë në harresë edhe nga autoritet lokale.