Brexit, Nissan braktis planet për prodhimin në Angli – A2

Brexit, Nissan braktis planet për prodhimin në Angli

Lajmet e këqija duket se nuk mbarojnë për Britaninë, vetëm dy muaj para se të zyrtarizohet dalja nga Bashkimi Europian. Kompania japoneze Nissan ka vendosur të tërhiqet nga planet për të prodhuar automjete në Angli. Tashmë me marrëveshjen për tregti të lirë mes BE-së dhe Japonisë, duket se edhe kompani të tjera japoneze mund të ndjekin të njëjtën rrugë.