Brexit sërish në Parlament, por gjasat janë që të dështojë

Partia Brexit, e sapokrijuar nga Nigel Farage, rezulton në sondazhe me 34% të preferencave, ndërsa Mbretëria e Bashkuar vijon të mos gjejë një marrëveshje për largimin nga Bashkimi Europian. Kryeministrja Theresa May, pas disfatave të muajve të fundit dhe mungesës së një mazhorance parlamentare, njofton se do të prezantojë një plan të ri në Dhomën e Komunëve duke nisur nga data 3 qershor.