Briken Calja: Synimi im, medalje në Lojërat Olimpike

Publikuar më: 18/4/2019, ora 23:38

Briken Calja: Synimi im, medalje në Lojërat Olimpike

Publikuar më: 18/4/2019, ora 23:38

Pavarësisht problemeve të shumta të peshëngritjes në Shqipëri, Briken Calja ka një synim të vetëm, të sjellë në atdhe një medalje olimpike nga Lojërat e vitit 2020 që zhvillohen në Japoni. “I vetmi synim i imi janë Lojërat Olimpike dhe medalje. E kam premtuar edhe në vitin 2019 medalje në Europian dhe do ta bëj këtë edhe në Lojërat Olimpike”, u shpreh Calja në A2 CNN, në emisionin “I Ftuari” me Endri Xhafon.

Briken Calja: Synimi im, medalje në Lojërat Olimpike

Publikuar më: 18/4/2019, ora 23:38

Pavarësisht problemeve të shumta të peshëngritjes në Shqipëri, Briken Calja ka një synim të vetëm, të sjellë në atdhe një medalje olimpike nga Lojërat e vitit 2020 që zhvillohen në Japoni. “I vetmi synim i imi janë Lojërat Olimpike dhe medalje. E kam premtuar edhe në vitin 2019 medalje në Europian dhe do ta bëj këtë edhe në Lojërat Olimpike”, u shpreh Calja në A2 CNN, në emisionin “I Ftuari” me Endri Xhafon.