Britani e Madhe, Liz Truss kryeministrja e re

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:00

Britani e Madhe, Liz Truss kryeministrja e re

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:00

Liz Truss ka fituar garën për të pasuar Boris Johnson në postin e kryeministrit britanik. Truss fitoi garën në Partinë Konservatore dhe pritet të marrë postin pas takimit të nesërm me mbretëreshën Elisabeth në rezidencën e Balmoral. Gazetari Xhevair Qardaku jep detaje.

Britani e Madhe, Liz Truss kryeministrja e re

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:00

Liz Truss ka fituar garën për të pasuar Boris Johnson në postin e kryeministrit britanik. Truss fitoi garën në Partinë Konservatore dhe pritet të marrë postin pas takimit të nesërm me mbretëreshën Elisabeth në rezidencën e Balmoral. Gazetari Xhevair Qardaku jep detaje.