Britania dhe Italia në vështirësi, rriten kostot e jetesës nga kriza energjetike

Publikuar më: 4/9/2022, ora 15:36

Britania dhe Italia në vështirësi, rriten kostot e jetesës nga kriza energjetike

Publikuar më: 4/9/2022, ora 15:36

Kriza energjetike dhe inflacioni pritet të vështirësojnë më tej koston e jetesës në shumë vende.