Britania e Madhe miraton vaksinat kineze, pasagjerët mund të udhëtojnë lirisht

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:24

Britania e Madhe miraton vaksinat kineze, pasagjerët mund të udhëtojnë lirisht

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:24

Lajme të mira për shtetasit që janë vaksinuar me produktet kineze kundër koronavirusit. Britania e Madhe, duke filluar nga 22 nëntori, do të shtojë kompanitë Sinovac dhe Sinopharm, si dhe indianen Covaxin, në listën e vaksinave të cilësuara të sigurta. Gazetari Xhevahir Qardaku jep detaje.

Britania e Madhe miraton vaksinat kineze, pasagjerët mund të udhëtojnë lirisht

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:24

Lajme të mira për shtetasit që janë vaksinuar me produktet kineze kundër koronavirusit. Britania e Madhe, duke filluar nga 22 nëntori, do të shtojë kompanitë Sinovac dhe Sinopharm, si dhe indianen Covaxin, në listën e vaksinave të cilësuara të sigurta. Gazetari Xhevahir Qardaku jep detaje.