Britania e Madhe shkëputet zyrtarisht nga BE

Britania e Madhe u shkëput zyrtarisht nga Bashkimi Europian, pas 47 vitesh anëtarësim dhe më shumë se 3 vjet pasi votoi pro Brexit në një referendum.