Britania përgatitet për dimrin, dozë e tretë për personat mbi 50 vjeç dhe grupet e rrezikuara

Britania e Madhe do të ofrojë një dozë të tretë të vaksinës së koronavirusit për të gjithë ata mbi moshën 50-vjeçare, punonjësit e shëndetësisë dhe persona të tjerë vulnerabël, për të ndihmuar vendin të frenojë infektimet gjatë stinës së dimrit.