Assange, saga e ekstradimit

Themeluesi i Wikileaks, Julian Assange mësoi më 4 janar se gjykata britanike nuk e aprovoi ekstradimin e tij në Shtetet e Bashkuara, për tu përballur me 18 akuza ku përfshihet spiunazhi mbi lëshimin e dokumenteve sekrete ushtarakë, komploti dhe hakimi. Vendimi do të apelohet