Broja apo Uzuni? Reja: Ai që luan na zgjidh problemet me golin

Publikuar më: 9/6/2022, ora 20:10

Broja apo Uzuni? Reja: Ai që luan na zgjidh problemet me golin

Publikuar më: 9/6/2022, ora 20:10

Ndaj Izraelit për të marrë kreun në Ligën B. Fitore për të përgatitur rrugën drejt fitimit të grupit 2 në Nations League. Që kjo të realizohet, gjithçka ndodhi në Islandë duhet hedhur pas shpine. Në konferencën para ndeshjes u njoftua prezenca e trajnerit Reja dhe kapitenit, ku përpara mikrofonave u shfaq Gjimshiti, pavarësisht gabimit që i kushtoi fitoren kuqezinjve.

Broja apo Uzuni? Reja: Ai që luan na zgjidh problemet me golin

Publikuar më: 9/6/2022, ora 20:10

Ndaj Izraelit për të marrë kreun në Ligën B. Fitore për të përgatitur rrugën drejt fitimit të grupit 2 në Nations League. Që kjo të realizohet, gjithçka ndodhi në Islandë duhet hedhur pas shpine. Në konferencën para ndeshjes u njoftua prezenca e trajnerit Reja dhe kapitenit, ku përpara mikrofonave u shfaq Gjimshiti, pavarësisht gabimit që i kushtoi fitoren kuqezinjve.