Brukseli thotë “PO”, fati i negociatave varet nga vendet anëtare

Këshilli Evropian ka marrë dhe dokumentin nga Këshilli i Çështjeve të Përgjithshme lidhur me pikën e zgjerimit me vendet e Ballkanit Perëndimor. Asgjë nuk ka ndryshuar nga sugjerimet e Brukselit zyrtar. Kërkohet hapje pa vonesë e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë me Bashkimin Evropian. E njëjta kërkesë është edhe për Maqedoninë e Veriut.