BSH apel bankave: Kreditoni ekonominë

Banka e Shqipërisë apelon sektorin bankar që të rrisë kreditimin për ekonominë por njëkohësisht duke bërë kujdes nga kreditë e këqija. Por për bankat, rritja e huadhënies është në dorë të kërkesës. Megjithatë, ato shprehen të gatshme të financojnë çdo projekt nga individët dhe bizneset që krijon vlerë të shtuar në ekonomi.