BSH flet për buxhetin: Rrezik i veçantë nga borxhi, energjia dhe pensionet

Publikuar më: 4/11/2022, ora 14:59

BSH flet për buxhetin: Rrezik i veçantë nga borxhi, energjia dhe pensionet

Publikuar më: 4/11/2022, ora 14:59

Me një buxhet të madh, vijnë edhe përgjegjësi të mëdha. Përballë pasigurive që mund të rrezikojnë shëndetin ekonomik të vendit, Banka e Shqipërisë fton qeverinë të bëjë kujdes me mënyrën se si do të shpenzohen paratë e taksapaguesve shqiptarë vitin e ardhshëm.

BSH flet për buxhetin: Rrezik i veçantë nga borxhi, energjia dhe pensionet

Publikuar më: 4/11/2022, ora 14:59

Me një buxhet të madh, vijnë edhe përgjegjësi të mëdha. Përballë pasigurive që mund të rrezikojnë shëndetin ekonomik të vendit, Banka e Shqipërisë fton qeverinë të bëjë kujdes me mënyrën se si do të shpenzohen paratë e taksapaguesve shqiptarë vitin e ardhshëm.