BSH rrit normën bazë të interesit, Sejko: Rritja e çmimeve do të vijojë deri në vitin 2024

Publikuar më: 3/8/2022, ora 20:02

BSH rrit normën bazë të interesit, Sejko: Rritja e çmimeve do të vijojë deri në vitin 2024

Publikuar më: 3/8/2022, ora 20:02

Banka e Shqipërisë rrit për herë të tretë brenda pak muajsh normën bazë të interesit. Guvernatori Sejko u shpreh se kriza është e pashmangshme dhe presionet inflacioniste po e rëndojnë ekonominë në vend. Në projeksionet e bankës çmimet pritet të stabilizohen në vitin 2024.

BSH rrit normën bazë të interesit, Sejko: Rritja e çmimeve do të vijojë deri në vitin 2024

Publikuar më: 3/8/2022, ora 20:02

Banka e Shqipërisë rrit për herë të tretë brenda pak muajsh normën bazë të interesit. Guvernatori Sejko u shpreh se kriza është e pashmangshme dhe presionet inflacioniste po e rëndojnë ekonominë në vend. Në projeksionet e bankës çmimet pritet të stabilizohen në vitin 2024.