“Budallenjtë”, një komedi kritike ndaj pushtetit dhe propagandës

Regjisori Roland Minga, tregon për shfaqjen e re të teatrit “Petro Marko” në Vlorë, një adaptim i veprës së dramaturgut Neil Simon.