Bujar Osmani në Prishtinë, OSBE kërkon të ulen tensionet në veri të Kosovës

Publikuar më: 26/5/2023, ora 16:06

Bujar Osmani në Prishtinë, OSBE kërkon të ulen tensionet në veri të Kosovës

Publikuar më: 26/5/2023, ora 16:06

Bujar Osmani e viziton Prishtinën me një rol të dyfishtë: si ministër i jashtëm i Maqedonisë së Veriut dhe kryesues i OSBE-së. Pasi u prit nga homologia Donika Gërvalla, ai shprehu mbështetjen për dialogun Kosovë-Serbi dhe bëri thirrje për rritjen e bashkëpunimit mes vendeve të rajonit dhe minimizimin e konflikteve si dhe mosmarrëveshjeve.

Bujar Osmani në Prishtinë, OSBE kërkon të ulen tensionet në veri të Kosovës

Publikuar më: 26/5/2023, ora 16:06

Bujar Osmani e viziton Prishtinën me një rol të dyfishtë: si ministër i jashtëm i Maqedonisë së Veriut dhe kryesues i OSBE-së. Pasi u prit nga homologia Donika Gërvalla, ai shprehu mbështetjen për dialogun Kosovë-Serbi dhe bëri thirrje për rritjen e bashkëpunimit mes vendeve të rajonit dhe minimizimin e konflikteve si dhe mosmarrëveshjeve.