Bujqësia dhe blegtoria gjatë 2021, gjedhët dhe qumështi u reduktuan, u rrit pak prodhimi i drithit

Publikuar më: 27/6/2022, ora 20:03

Bujqësia dhe blegtoria gjatë 2021, gjedhët dhe qumështi u reduktuan, u rrit pak prodhimi i drithit

Publikuar më: 27/6/2022, ora 20:03

Vitin e shkuar e reduktua numri i gjedhëve në blegtori. Sasia e qumështit rezultoi gjithashtu në rënie, ndërsa prodhimi i drithit u rrit pak. Për ekspertët, kriza në bujqësi e blegtori do sjellë rritje të mëtejshme të çmimeve.

Bujqësia dhe blegtoria gjatë 2021, gjedhët dhe qumështi u reduktuan, u rrit pak prodhimi i drithit

Publikuar më: 27/6/2022, ora 20:03

Vitin e shkuar e reduktua numri i gjedhëve në blegtori. Sasia e qumështit rezultoi gjithashtu në rënie, ndërsa prodhimi i drithit u rrit pak. Për ekspertët, kriza në bujqësi e blegtori do sjellë rritje të mëtejshme të çmimeve.