Bujqësia dhe fasonët në vendnumëro, përfaqësues të sektorëve: U goditën nga pandemia, mungoi mbështetja

Publikuar më: 23/11/2021, ora 16:48

Bujqësia dhe fasonët në vendnumëro, përfaqësues të sektorëve: U goditën nga pandemia, mungoi mbështetja

Publikuar më: 23/11/2021, ora 16:48

Ekonomia shqiptare po rigjallërohet, por ringritja nuk po përfshin të gjithë sektorët. Bujqësia dhe fasonët janë dy prej tyre.