Bujqësia në Shqipëri, Krifca: Na duhet më shumë investim në agro-përpunim

Publikuar më: 6/7/2022, ora 21:34

Bujqësia në Shqipëri, Krifca: Na duhet më shumë investim në agro-përpunim

Publikuar më: 6/7/2022, ora 21:34

Në emisionin A2 Business, ministrja Krifca foli dhe për gjendjen në të cilën ndodhet bujqësia shqiptare, e cila në 30 vjet ka pasur sfida të mëdha mes të cilave dhe informaliteti i lartë. Ministrja Krifca deklaroi se sot bujqësia në vend është ndryshe dhe ka filluar të prodhojë, madje ajo mund të krahasohet fare lehtë me vende të zhvilluar bujqësore. Megjithatë, ministrja shtoi se duhet të rriten investimet në agropërpunim.

Bujqësia në Shqipëri, Krifca: Na duhet më shumë investim në agro-përpunim

Publikuar më: 6/7/2022, ora 21:34

Në emisionin A2 Business, ministrja Krifca foli dhe për gjendjen në të cilën ndodhet bujqësia shqiptare, e cila në 30 vjet ka pasur sfida të mëdha mes të cilave dhe informaliteti i lartë. Ministrja Krifca deklaroi se sot bujqësia në vend është ndryshe dhe ka filluar të prodhojë, madje ajo mund të krahasohet fare lehtë me vende të zhvilluar bujqësore. Megjithatë, ministrja shtoi se duhet të rriten investimet në agropërpunim.