Bujqësia, sa ndihmojnë masat e qeverisë? Panariti: Të zgjidhim problemet në tokë, pastaj të mendojmë për satelitët

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 14:22

Bujqësia, sa ndihmojnë masat e qeverisë? Panariti: Të zgjidhim problemet në tokë, pastaj të mendojmë për satelitët

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 14:22

Eksperti dhe ish-ministri i Bujqësisë Edmond Panariti komenton situatën e bujqësisë në vend dhe masat e qeverisë të parashikuar anë buxhetin për vitin e ardhshëm.

Bujqësia, sa ndihmojnë masat e qeverisë? Panariti: Të zgjidhim problemet në tokë, pastaj të mendojmë për satelitët

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 14:22

Eksperti dhe ish-ministri i Bujqësisë Edmond Panariti komenton situatën e bujqësisë në vend dhe masat e qeverisë të parashikuar anë buxhetin për vitin e ardhshëm.