“Bujqësori” 70-vjeçar, objektiv diplomat ndërkombëtare, kërkimi shkencor e mbështetja për fermerët

Publikuar më: 1/11/2021, ora 20:25

“Bujqësori” 70-vjeçar, objektiv diplomat ndërkombëtare, kërkimi shkencor e mbështetja për fermerët

Publikuar më: 1/11/2021, ora 20:25

Universiteti Bujqësor i Tiranës shënoi 70 vjetorin që prej themelimit në vitin 1951. Drejtuesit e këtij institucioni të Arsimit të lartë theksuan arritjet mes shume sfidash, që nga njohja ndërkombëtare e diplomave, ecuria në kërkimin shkencor dhe mbështetja për fermerët.

“Bujqësori” 70-vjeçar, objektiv diplomat ndërkombëtare, kërkimi shkencor e mbështetja për fermerët

Publikuar më: 1/11/2021, ora 20:25

Universiteti Bujqësor i Tiranës shënoi 70 vjetorin që prej themelimit në vitin 1951. Drejtuesit e këtij institucioni të Arsimit të lartë theksuan arritjet mes shume sfidash, që nga njohja ndërkombëtare e diplomave, ecuria në kërkimin shkencor dhe mbështetja për fermerët.