Bujqit e Maliqit në telashe, insekti pushton misrin

Publikuar më: 17/7/2022, ora 19:43

Bujqit e Maliqit në telashe, insekti pushton misrin

Publikuar më: 17/7/2022, ora 19:43

Një lloj insekti i njohur si Diabrotica Vergifera po dëmton misrin në fushën e Maliqit. Insekti duket se ka rënë në një pjesë të konsiderueshme të të mbjellave të fermerëve, duke dëmtuar pjese të rëndësishme të bimës së misrit që ndikojnë negativisht në zhvillimin dhe riprodhimin e saj.

Bujqit e Maliqit në telashe, insekti pushton misrin

Publikuar më: 17/7/2022, ora 19:43

Një lloj insekti i njohur si Diabrotica Vergifera po dëmton misrin në fushën e Maliqit. Insekti duket se ka rënë në një pjesë të konsiderueshme të të mbjellave të fermerëve, duke dëmtuar pjese të rëndësishme të bimës së misrit që ndikojnë negativisht në zhvillimin dhe riprodhimin e saj.