Bullizmi në shkolla: 45% e fëmijëve ndihen të dhunuar, politika për të luftuar fenomenin

Publikuar më: 27/2/2023, ora 16:09

Bullizmi në shkolla: 45% e fëmijëve ndihen të dhunuar, politika për të luftuar fenomenin

Publikuar më: 27/2/2023, ora 16:09

Bullizmi ne Shqiperi eshte shume me agresiv se me perpara. Sipas eksperteve ky fenomen eshte present cdo dite edhe brenda shkollave. Prinderit dhe psikologet kerkojne nga ministria e arsimit metoda te reja per te luftuar te githa format e dhunes mes femijeve.

Bullizmi në shkolla: 45% e fëmijëve ndihen të dhunuar, politika për të luftuar fenomenin

Publikuar më: 27/2/2023, ora 16:09

Bullizmi ne Shqiperi eshte shume me agresiv se me perpara. Sipas eksperteve ky fenomen eshte present cdo dite edhe brenda shkollave. Prinderit dhe psikologet kerkojne nga ministria e arsimit metoda te reja per te luftuar te githa format e dhunes mes femijeve.