Bulqizë, tërmeti dëmtoi edhe 10 pallate: Dhjetëra banesa të prekura

Publikuar më: 2/11/2021, ora 17:28

Bulqizë, tërmeti dëmtoi edhe 10 pallate: Dhjetëra banesa të prekura

Publikuar më: 2/11/2021, ora 17:28

Tërmetet e fundit te tetorit në Bulqizë shkaktuan shumë dëme në dhjetëra shtëpi dhe pallate. Sipas pohimeve të banoreve dhe drejtuesve të njësive administrative ende nuk është kompensuar një pjesë e dëmeve të tërmetit të 26 nëntorit, 2 vite më parë.

Bulqizë, tërmeti dëmtoi edhe 10 pallate: Dhjetëra banesa të prekura

Publikuar më: 2/11/2021, ora 17:28

Tërmetet e fundit te tetorit në Bulqizë shkaktuan shumë dëme në dhjetëra shtëpi dhe pallate. Sipas pohimeve të banoreve dhe drejtuesve të njësive administrative ende nuk është kompensuar një pjesë e dëmeve të tërmetit të 26 nëntorit, 2 vite më parë.