“Bum” premtimesh para zgjedhjeve, Spaho: Masat nuk janë të këqija, por besueshmëria është e ulët

Janari i vitit 2021 nis me një “bum” premtimesh, të cilat pritet të kthehen në vendime, rritje pagash në sektorin publik, të cilat fillojnë me shëndetësinë, me 40% rritje dhe arsimi me 15%. Po ashtu, zerim të tatim fitimit dhe TVSH për biznesin e vogël.