Bumçi: Berlini i ka hapur dyert shqiptarëve, ndërsa qeverisë i ka vënë kushte

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Aldo Bumçi, deklaroi në studion e Ditari në A2 se “qëndrimi i Gjermanisë u thotë shqiptarëve që e keni derën e hapur në BE”, në një kohë kur, sipas tij, “Serbia dhe Mali i Zi janë para nesh, kur edhe Maqedonia e Veriut pret hapjen e negociatave me të drejtë, lënia mbrapa e Shqipërisë, që do të ishte në një grup me Bosnjen dhe Kosovën, do të ishte një mesazh jo i mirë për shqiptarët”.