Bumçi: Shtyrja e zgjedhjeve nuk është zgjidhje, të largohet Rama

Ish-ministri i Jashtëm, ish-deputeti i PD, Aldo Bumçi, ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00, ku foli për situatën politike në vend dhe protestën e 2 qershorit.