Bumçi: Të bashkuar jemi më shumë se Rama, i frikësohet revoltës popullore

Përditësuar më: 1/6/2022, ora 13:45

Bumçi: Të bashkuar jemi më shumë se Rama, i frikësohet revoltës popullore

Përditësuar më: 1/6/2022, ora 13:45

Aldo Bumçi, anëtar i Kryesisë së PD-së, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN, nga ku foli për krizën e opozitës. Për Bumçin ka vetëm një PD dhe kjo parti, sipas tij nuk është e përçarë. Ndërkohë, ai u bëri thirrje Alibeaj, Bardhit e deputetëve të tjerë të këtij grupi që të bashkohen.

Bumçi: Të bashkuar jemi më shumë se Rama, i frikësohet revoltës popullore

Përditësuar më: 1/6/2022, ora 13:45

Aldo Bumçi, anëtar i Kryesisë së PD-së, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN, nga ku foli për krizën e opozitës. Për Bumçin ka vetëm një PD dhe kjo parti, sipas tij nuk është e përçarë. Ndërkohë, ai u bëri thirrje Alibeaj, Bardhit e deputetëve të tjerë të këtij grupi që të bashkohen.