Bumçi zbulon takimin me Palmer: Ishte në dijeni të situatës së rëndë të vendit

Mathew Palmer erdhi në Tirane jo për të zgjidhur krizën, të paktën kështu deklaroi ai vet. Zhvilloi takime me aktorët më të rëndësishëm politikë në vend dhe u largua me në sfond një super grabitje në aeroportin “Nënë Tereza”, i cili dje ishte më shumë se kurrë në masa të rrepta sigurie.