Bumi turistik i Shqipërisë, pedagogia Eni Nasi tregon arsyet

Publikuar më: 12/9/2023, ora 09:16

Bumi turistik i Shqipërisë, pedagogia Eni Nasi tregon arsyet

Publikuar më: 12/9/2023, ora 09:16

Ngjarja kryesore e këtij viti ka qenë padyshim fluksi i madh turistik. Kjo ngjarje është komentuar shumë në media për disa arsye, duke ngritur edhe pyetje se si do jetë e ardhmja? Si e përballoi Shqipëria këtë numër të madh të turistëve dhe nga vinin më së shumti ata? Sa kanë shpenzuar? Cilat kanë qenë zonat më të vizituara? Në “Dita Jonë” ishte sot pedagogia e komunikimit, Eni Nasi, për të zbuluar eksperiencat e saj këtë verë me pushimet.

Bumi turistik i Shqipërisë, pedagogia Eni Nasi tregon arsyet

Publikuar më: 12/9/2023, ora 09:16

Ngjarja kryesore e këtij viti ka qenë padyshim fluksi i madh turistik. Kjo ngjarje është komentuar shumë në media për disa arsye, duke ngritur edhe pyetje se si do jetë e ardhmja? Si e përballoi Shqipëria këtë numër të madh të turistëve dhe nga vinin më së shumti ata? Sa kanë shpenzuar? Cilat kanë qenë zonat më të vizituara? Në “Dita Jonë” ishte sot pedagogia e komunikimit, Eni Nasi, për të zbuluar eksperiencat e saj këtë verë me pushimet.