Burg dhe internim, autobiografia si qëllim për të frymëzuar brezin e ri

Publikuar më: 9/9/2022, ora 18:09

Burg dhe internim, autobiografia si qëllim për të frymëzuar brezin e ri

Publikuar më: 9/9/2022, ora 18:09

“Rob”, një biografi për dy kohë, është libri më i ri që u shtohet rrëfimeve personale të atyre që vuajtën në burgjet dhe internimet e regjimit të egër komunist në Shqipëri. Beqir Sina e prezantoi biografinë e tij në Muzeun Historik Kombëtar. Është jo vetëm një histori vuajtjeje, por edhe dëshmi frymëzimi për brezat e ardhshëm.

Burg dhe internim, autobiografia si qëllim për të frymëzuar brezin e ri

Publikuar më: 9/9/2022, ora 18:09

“Rob”, një biografi për dy kohë, është libri më i ri që u shtohet rrëfimeve personale të atyre që vuajtën në burgjet dhe internimet e regjimit të egër komunist në Shqipëri. Beqir Sina e prezantoi biografinë e tij në Muzeun Historik Kombëtar. Është jo vetëm një histori vuajtjeje, por edhe dëshmi frymëzimi për brezat e ardhshëm.