Burg përjetë për anëtarin e “Camorra”-s në Shqipëri – A2

Burg përjetë për anëtarin e “Camorra”-s në Shqipëri

Gjykata e Apelit për Krime të Rënda la në fuqi dënimin me burgim të përjetshëm për italianin Salvadore Letizia dhe 27 vite për Markelian Doçin e 20 vite për Klevi Doçin.