Bursa studimi nga WBU, përfitojnë maturantët në Kukës, Has, Tropojë dhe Peshkopi

Publikuar më: 12/9/2023, ora 18:10

Bursa studimi nga WBU, përfitojnë maturantët në Kukës, Has, Tropojë dhe Peshkopi

Publikuar më: 12/9/2023, ora 18:10

Universiteti “Western Balkans” do të ofrojë bursa studimi në programet Bachelor, për maturantët që vijnë nga qyteti i Kukësit, Hasit, Tropojës dhe Peshkopisë. Bursat do të mundësohen nga Dhoma e Tregtisë së Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë në kuadër të projektit “Perspektiva të Reja”, në bashkëpunim edhe me Ambasadën e Mbretërisë së Bashkuar në Shqipëri.

Bursa studimi nga WBU, përfitojnë maturantët në Kukës, Has, Tropojë dhe Peshkopi

Publikuar më: 12/9/2023, ora 18:10

Universiteti “Western Balkans” do të ofrojë bursa studimi në programet Bachelor, për maturantët që vijnë nga qyteti i Kukësit, Hasit, Tropojës dhe Peshkopisë. Bursat do të mundësohen nga Dhoma e Tregtisë së Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë në kuadër të projektit “Perspektiva të Reja”, në bashkëpunim edhe me Ambasadën e Mbretërisë së Bashkuar në Shqipëri.