Bursat e degëve prioritare: Studentët nuk i arrijnë t’i marrin, kanë nota të ulëta

Publikuar më: 15/2/2023, ora 16:43

Bursat e degëve prioritare: Studentët nuk i arrijnë t’i marrin, kanë nota të ulëta

Publikuar më: 15/2/2023, ora 16:43

Qeveria po financon studentet qe ndjekin deget prioritare, por ne shumicen e ketyre programeve sic eshte mesuesia, te rinjte nuk arrijne ta marrin per shkak te notave te uleta. Ndersa tek mjekesia ku niveli eshte i larte, studentet me se shumti synojne te ikin pas diplomimin. Drejtues te shkollave te larta flasin per politikat qe duhet te aplikohen per te mos rrezikuar cilesine dhe mungesen e shërbimeve.

Bursat e degëve prioritare: Studentët nuk i arrijnë t’i marrin, kanë nota të ulëta

Publikuar më: 15/2/2023, ora 16:43

Qeveria po financon studentet qe ndjekin deget prioritare, por ne shumicen e ketyre programeve sic eshte mesuesia, te rinjte nuk arrijne ta marrin per shkak te notave te uleta. Ndersa tek mjekesia ku niveli eshte i larte, studentet me se shumti synojne te ikin pas diplomimin. Drejtues te shkollave te larta flasin per politikat qe duhet te aplikohen per te mos rrezikuar cilesine dhe mungesen e shërbimeve.