Bushati: “Lufta e Tretë Botërore”, si të mbijetojë ekonomia. Muço: Taksa progresive vetëm për pagat

Publikuar më: 17/3/2021, ora 21:16

Bushati: “Lufta e Tretë Botërore”, si të mbijetojë ekonomia. Muço: Taksa progresive vetëm për pagat

Publikuar më: 17/3/2021, ora 21:16

Në A2 Business, ku u diskutua për taksën progresive dhe ndryshimet që ajo mund të pësojë nëse qeveria aktuale do të marrë edhe një mandat të tretë, eksperti i ekonomisë, Klodian Muço u shpreh se, në Shqipëri taksimi progresiv është vetëm për pagat.

Bushati: “Lufta e Tretë Botërore”, si të mbijetojë ekonomia. Muço: Taksa progresive vetëm për pagat

Publikuar më: 17/3/2021, ora 21:16

Në A2 Business, ku u diskutua për taksën progresive dhe ndryshimet që ajo mund të pësojë nëse qeveria aktuale do të marrë edhe një mandat të tretë, eksperti i ekonomisë, Klodian Muço u shpreh se, në Shqipëri taksimi progresiv është vetëm për pagat.