Buxheti 2020/ Prioritet arsimi, vijon zbatimin Pakti për Universitetin

Pakti për Universitetin do të vazhdojë të zbatohet edhe vitin e ardhshëm. Në prezantimin e projektbuxhetit të vitit 2020 në Konferencën e Kryetarëve, ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, deklaroi se arsimi do të vijojë të mbetet një nga sektorët prioritarë të qeverisë, ndërsa shtoi se shpenzimet buxhetore do të ofrojnë mbështetje të vazhdueshme për studentët në kuadër të Paktit për Universitetin.