Buxheti dhe paketa fiskale, çfarë ndryshimesh kërkojnë deputetët

Publikuar më: 25/11/2021, ora 13:11

Buxheti dhe paketa fiskale, çfarë ndryshimesh kërkojnë deputetët

Publikuar më: 25/11/2021, ora 13:11

Gazetari Angelo Haruni jep detaje mbi maratonën në seancë plenare për miratimin e Buxhetit, dhe kërkesat nga palët politike.

Buxheti dhe paketa fiskale, çfarë ndryshimesh kërkojnë deputetët

Publikuar më: 25/11/2021, ora 13:11

Gazetari Angelo Haruni jep detaje mbi maratonën në seancë plenare për miratimin e Buxhetit, dhe kërkesat nga palët politike.