Buxheti e ndryshimet fiskale, prodhuesit kundër: Çmimet rriten me 30%, goditet prodhimi vendas

Publikuar më: 2/11/2021, ora 13:38

Buxheti e ndryshimet fiskale, prodhuesit kundër: Çmimet rriten me 30%, goditet prodhimi vendas

Publikuar më: 2/11/2021, ora 13:38

Projektbuxheti dhe ndryshimet fiskale për vitin e ardhshëm, të propozuara nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, kundërshtohen nga shoqata të prodhuesve.

Buxheti e ndryshimet fiskale, prodhuesit kundër: Çmimet rriten me 30%, goditet prodhimi vendas

Publikuar më: 2/11/2021, ora 13:38

Projektbuxheti dhe ndryshimet fiskale për vitin e ardhshëm, të propozuara nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, kundërshtohen nga shoqata të prodhuesve.