Buxheti në kolaps, Teliti: Keqmenaxhim dhe rritje e informalitetit

Për opozitën, mosrealizimi i të ardhurave ka të bëjë me punën e dobët të qeverisë, që në një reaksion zinxhir ka shkaktuar ngadalësimin e përgjithshëm të ekonomisë së vendit.