Buxheti për arsimin, ministria rrit fondet, Boçi: Shkurtoni kohën e përgatitjes së mësueseve

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:08

Buxheti për arsimin, ministria rrit fondet, Boçi: Shkurtoni kohën e përgatitjes së mësueseve

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:08

Shumë prej universiteteve në vendin tonë kanë shpenzuar 0 lekë gjatë vitit akademik 2020-2021 drejt shkencës. Ministria Evis Kushi gjatë diskutimit për buxhetin e ri në arsim premtoi rritje të cilësisë së arsimit si dhe kërkimi shkencor. Në vëmendje sipas Kushit do të jetë edhe arsimi parauniversitar si dhe trajtimi i nxënësve ekselentë dhe atyre të shtresës në nevojë. Më skeptik ndaj prezantimit të buxhetit ishin deputetët e opozitës. Luçiano Boçi ngriti disa pika emergjente të cilat kërkojnë fonde dhe menaxhim më të mirë.

Buxheti për arsimin, ministria rrit fondet, Boçi: Shkurtoni kohën e përgatitjes së mësueseve

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:08

Shumë prej universiteteve në vendin tonë kanë shpenzuar 0 lekë gjatë vitit akademik 2020-2021 drejt shkencës. Ministria Evis Kushi gjatë diskutimit për buxhetin e ri në arsim premtoi rritje të cilësisë së arsimit si dhe kërkimi shkencor. Në vëmendje sipas Kushit do të jetë edhe arsimi parauniversitar si dhe trajtimi i nxënësve ekselentë dhe atyre të shtresës në nevojë. Më skeptik ndaj prezantimit të buxhetit ishin deputetët e opozitës. Luçiano Boçi ngriti disa pika emergjente të cilat kërkojnë fonde dhe menaxhim më të mirë.