Buxheti për bujqësinë, 7.1 miliardë lekë për zhvillimin rural, 3.2 miliardë do t’iu shkojnë fermerëve

Publikuar më: 5/11/2021, ora 13:39

Buxheti për bujqësinë, 7.1 miliardë lekë për zhvillimin rural, 3.2 miliardë do t’iu shkojnë fermerëve

Publikuar më: 5/11/2021, ora 13:39

Buxheti i shtetit për vitin 2022 i ka dhënë Ministrisë së Bujqësisë afro 7.1 miliardë lekë për investime direkte në zhvillimin rural dhe sigurinë ushqimore. Për herë të parë ministrja Frida Krifca tha se do të përfshihen në subvencionim edhe farërat dhe fidanët si dhe në skemën e naftës pa akcizë përfshihen edhe prodhuesit e ullinjve.

Buxheti për bujqësinë, 7.1 miliardë lekë për zhvillimin rural, 3.2 miliardë do t’iu shkojnë fermerëve

Publikuar më: 5/11/2021, ora 13:39

Buxheti i shtetit për vitin 2022 i ka dhënë Ministrisë së Bujqësisë afro 7.1 miliardë lekë për investime direkte në zhvillimin rural dhe sigurinë ushqimore. Për herë të parë ministrja Frida Krifca tha se do të përfshihen në subvencionim edhe farërat dhe fidanët si dhe në skemën e naftës pa akcizë përfshihen edhe prodhuesit e ullinjve.