Bylykbashi dorëzon në Kuvend projektligjin për lustracionin: Të gjithë mund të hapin dosjet e tyre

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:34

Bylykbashi dorëzon në Kuvend projektligjin për lustracionin: Të gjithë mund të hapin dosjet e tyre

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:34

Deputeti demokrat, Oerd Bylykbashi, ka dorëzuar në Kuvend nismën për ligjin e lustracionit. Në një deklaratë për mediat, ai tha se ky ligj garanton hapjen e plotë të dosjeve dhe çdo qytetar ka të drejtë të hapë dosjen e tij. “Ata që kanë kryer aktivitete duke dhunuar të drejtat e shqiptarëve të mos jenë më në funksione publike. Ky ligj i shkon në mënyrë të plotë e serioze problemit dhe bazohet te ligji i viiti 2008, duke u pasuruar edhe me të tjera mbi një bazë kushtetuese.

Bylykbashi dorëzon në Kuvend projektligjin për lustracionin: Të gjithë mund të hapin dosjet e tyre

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:34

Deputeti demokrat, Oerd Bylykbashi, ka dorëzuar në Kuvend nismën për ligjin e lustracionit. Në një deklaratë për mediat, ai tha se ky ligj garanton hapjen e plotë të dosjeve dhe çdo qytetar ka të drejtë të hapë dosjen e tij. “Ata që kanë kryer aktivitete duke dhunuar të drejtat e shqiptarëve të mos jenë më në funksione publike. Ky ligj i shkon në mënyrë të plotë e serioze problemit dhe bazohet te ligji i viiti 2008, duke u pasuruar edhe me të tjera mbi një bazë kushtetuese.